Keresés

Galéria

Eseményeken

IndexFel
Korábbi eseményeken

Astro-Tivornya 2017.01.13.
  
  Ha új év, a réginek "takarodj!". A jól bevált éveleji évvégézés a szokásos Jégverem fogadóban. A tivornyogást persze igyekeztünk ezúttal is kultúrlényekként letudni, ami - mint rendesen, most is sikerült. A "legvadabb" - ugyancsak mint rendesen - a Rokkony vs. Dubek humorizációk voltak, de a bemondások, a sztorik most sem hiányoztak. Sikerült pl. szélesebb körben felidézni /a' la Csukó/ Kohlmann Peti megcsillagászosodásának aranyos történetét, miszerint egy kedves hölgy /=neje/ lépett be a távcsőraktárba, hogy távcsövet szeretne ajándékozni. A "hány éves a gyermek?" kérdésre elhangzott a megrázó "negyven", mire minden előzetes eladói elképzelést meghaladóan hátra, a nagyobb eszközökhöz indultak...
  
  A jó 20-as létszám közel fele /majdnem/feleség volt ugyan, de Vancsa Gabiék extrán számítottak: a friss tag-jelölt /4 hónapos harmadik/ fiúval és édesapjával dupláztak.
  
  
  Megint jó volt együtt! Külön öröm volt Goda István /FHNP/ jelenléte, akinek újabb keletű - soproni helyszíneknél sikeresebb - bemutatóinkat köszönhetjük.
  
  Egy év múlva újra itt! Addig is jóóóó egeket!
  
  
  A fotókat Dubek László és Kiss Gyula készítette.
  
  Kiss Gyula
Utolsó módosítás:  2009.05.25 22:30